Son Güncelleme: 30 Nisan 2024 15:51:47

Trabzon Vakfı 14. Olağan Genel Kurulu 1 Haziran 2014 Pazar günü Vakıf Merkezinde üyelerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Genel Kurul aşağıdaki gündem ile toplandı:

1. Yoklama, açılış ve saygı duruşu.
  2. Divan Kurulunun seçimi ve divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi.
  3. Yönetim ve Denetleme Kurullarının (2012-2013) 2 yıllık raporlarının ve gelir gider hesapları ile bilançoların okunması ve görüşülmesi.
  4. Yönetim ve Denetleme Kurullarının ayrı ayrı ibrası ile bilançoların onaylanması.
  5. Üye aidatlarının tespiti.
  6. Yapılması planlanan tüzük değişikliğinin görüşülerek onayının alınması.
  7. Boşalan vakıf üyelerinin yerine, Yönetim Kuruluna önerilen yeni üyelerin alınmasının karara bağlanması.
  8. İki Yıllık tahmini bütçelerin okunması ve görüşülerek karara bağlanması.
  9. Yönetim, Denetim ve Onur kurullarının seçimi.
  10. Dilek, temenniler ve kapanış.

Verilen önergenin kabulü üzerine Divan Başkanlığını Mehmet ÇOLAKOĞLU'nun yaptığı Genel Kurul sonucu, Trabzon Vakfı Yönetim Kurulu üyeliklerine aşağıda yazılı isimler oybirliği ile seçilmiştir:

Bilgin AYGÜL, Prof.Dr. Kenan ARAZ, Hayrettin İMAMOĞLU, Prof.Dr. Ruşen KELEŞ, Şenaydın ERYAVUZ, Selahattin ALİOĞLU, Fikret KAHYAOĞLU, Mustafa CİNEL, Şevket ARZ.

Trabzon Vakfı Yeni Yönetim Kurulu, toplanarak görev dağılımını yapacaktır.

Yayınlanma Tarihi : 2 Haziran 2014

GÜNDEM:
  1. Yoklama, açılış ve saygı duruşu.
  2. Divan Kurulunun seçimi ve divana tutanakları imzalama yetkisinin verilmesi.
  3. Yönetim ve Denetleme Kurullarının (2010-2011) 2 yıllık raporlarının ve gelir gider hesapları ile bilançoların okunması ve görüşülmesi.
  5. Üye aidatlarının tespiti.
  6. Boşalan vakıf üyelerinin yerine, Yönetim Kurulu'na önerilen yeni üyelerin alınmasının karara bağlanması.
  7. İki yıllık tahmini bütçelerin okunması ve görüşülerek karara bağlanması.
  8. Yönetim, Denetim ve Onur kurullarının seçimi.
  9. Dilek, temenniler ve kapanış.

Boşalan Vakıf üyelerinin yerlerine; Şadan EREN, Fethi YILMAZ, Devrim HACISALİHOĞLU, Necmettin SARAL, Zeki GÜVEN, Enbiya HASANÇEBİ, Hüseyin ALBAYRAK, Özcan KÜÇÜK, Yüksel AKSU, Dilay YENİDOĞAN, Fatmanur CUMALIOĞLU ve Ülay GÜRBAY'ın üyelikleri oy birliği ile kabul edildi.

Verilen önergenin kabulü üzerine Divan Başkanlığını Ömer Faruk İMAMOĞLU'nun yaptığı Genel Kurul sonucu, Trabzon Vakfı Yönetim Kurulu üyeliklerine aşağıda yazılı isimler oybirliği ile seçilmiştir:
Başkan Bilgin AYGÜL, Başkan Vekili Prof.Dr. Kenan ARAZ, Sekreter Hayrettin İMAMOĞLU, Muhasip Şenaydın ERYAVUZ, Üye Prof.Dr. Ruşen KELEŞ, Üye Selahattin ALİOĞLU, Üye Kazım Tuncay BEKİROĞLU, Üye Mustafa CİNEL, Üye Şevket ARZ.
Yayınlanma Tarihi : 4 Haziran 2012